Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730604555

Amistoso (Int., RC) 730604555 Información oficial sobre el partido 730604555 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido 3 - 2 AS Severn Alineación oficial del equipo 'AS Severn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido 3 - 1 AS Severn Alineación oficial del equipo 'AS Severn' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Esportiu TCF

Goles Goles

  • 104 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Gustavo Adolfo Dugarte va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del Lleida amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Ektoras Koutsodimos en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cosme Ganer de Lleida aconseguir un gol al minut 88 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Roman Úlehla va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 210 Minuto 54 (Ocasión de falta): En Gustavo Adolfo Dugarte tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Juan Antonio Cagiga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Øyvind Løver va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Cosme Ganer, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

AS Severn

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Oliver Finsterer va posar els visitants Severn per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Yeoh Xin Keong va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Severn.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jonathan Shearston al minut 82, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): Albertino de Almeida quasi marca en una jugada assajada de córner que Matias Françoise havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Linus van Maasdam de Severn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Lucas Fritton de Severn va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matias Françoise es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.