Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730604521

Amistoso (Int., RC) 730604521 Información oficial sobre el partido 730604521 en Hattrick

12.03.2024 18:25:00

FC Forza Hamburg Alineación oficial del equipo 'FC Forza Hamburg' en el partido 6 - 5 Team Van Reifen Alineación oficial del equipo 'Team Van Reifen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Forza Hamburg Alineación oficial del equipo 'FC Forza Hamburg' en el partido 2 - 0 Team Van Reifen Alineación oficial del equipo 'Team Van Reifen' en el partido
Tiene mucha potra 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Forza Hamburg

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): FFH va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Adrian Velicu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 97 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 97 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Gianluca Marazzi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dominik Kapper va intentar anar-se'n per velocitat al minut 7 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adrian Velicu va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Jason Daniel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Falko Knobeler va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FFH se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Adrian Velicu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Jason Daniel va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adrian Velicu de FFH va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 99 (Ocasión de falta): En Gianluca Marazzi es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Gianluca Marazzi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a FFH.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de FFH Falko Knobeler va intentar enganyar Jason Daniel amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Ricardo Bunster va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de FFH, Palla Mboup, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Adrian Velicu de FFH, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jason Daniel en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.

Team Van Reifen

Goles Goles

  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Falko Knobeler no va poder aturar Alfonso Mazzini de Reifen, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 75 el 1 - 1.
  • 186 Minuto 106 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Reifen va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Orazio Decarli.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Klieba de Reifen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Antonio Ginoves de Reifen, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ricardo Bunster en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Reifen, Luís Aires Carvalho Campos, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Reifen Tjakko Beem no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ricardo Bunster es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Víctor Lirola de Reifen anava molt fort i col·locat però Ricardo Bunster no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Massimo Defendi de Reifen va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.