Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730604141

Amistoso (Int., RC) 730604141 Información oficial sobre el partido 730604141 en Hattrick

13.03.2024 23:10:00

Parakeet United FC Alineación oficial del equipo 'Parakeet United FC' en el partido 0 - 2 Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Parakeet United FC Alineación oficial del equipo 'Parakeet United FC' en el partido 3 - 2 Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parakeet United FC

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Tarun Chatterjee va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Tarun Chatterjee no oblidarà el que li va passar durant el minut 70. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Aratinga va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Tarun Chatterjee va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Andrew Wirth hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Xalo Otero Pedrayo. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Las Palmas de Gran Canaria

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Las Palmas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Aiden Northedge es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): Las Palmas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 49, quan Bru Prunés, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Vicente Sánchez Barriga.