Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730601804

Amistoso (Int., RC) 730601804 Información oficial sobre el partido 730601804 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 0 - 3 FC Raasepori Alineación oficial del equipo 'FC Raasepori' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 1 - 2 FC Raasepori Alineación oficial del equipo 'FC Raasepori' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SparzTim

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SparzTim va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hakan Yazaroğlu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de 施 (Shi) 淮永 (Huaiyong) de SparzTim no va ser gol per ben poc.

FC Raasepori

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jędrzej Dryka va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Lauri Tervo va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Raasepori va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Hemmo Ahlqvist va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Raasepori va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jads Lopes Couto va desviar el xut final de Lauri Oinonen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Lluís Maria Golorons va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lauri Tervo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.