Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730601710

Amistoso 730601710 Información oficial sobre el partido 730601710 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

UE Racing Vilassar Alineación oficial del equipo 'UE Racing Vilassar' en el partido 3 - 1 Viniteam Alineación oficial del equipo 'Viniteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Racing Vilassar Alineación oficial del equipo 'UE Racing Vilassar' en el partido 1 - 1 Viniteam Alineación oficial del equipo 'Viniteam' en el partido
Tiene suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Racing Vilassar

Goles Goles

  • 114 Minuto 44 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 44. Álvaro Melgarejo, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 124 Minuto 65 (Gol de penalti): Corria el minut 65, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Vilassar s'avançava en el marcador després que en Álvaro Melgarejo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ramon Estopà, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Vilassar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vilassar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ramon Estopà va sortir per sobre el travesser.
  • 220 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Álvaro Melgarejo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Piotr Drewniak de Vilassar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramon Estopà de Vilassar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Randy Jangali es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Randy Jangali de Vilassar per doble groga al minut 71.

Viniteam

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Viniteam va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Saturnino Velarroa va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Viniteam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Joseph Gaber va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David González Avilés de Viniteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.