Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730601297

Amistoso (Int.) 730601297 Información oficial sobre el partido 730601297 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido 1 - 6 Galeones Fc Alineación oficial del equipo 'Galeones Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido 2 - 5 Galeones Fc Alineación oficial del equipo 'Galeones Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Canario

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Canario va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joško Merkaš, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Canario va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marian Tarnowski en un 1 contra 1 amb el porter Emanuel Blancke, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Galeones Fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Octavio Ruíz de Galeones va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): El jugador Lílio Leiva de Galeones es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Galeones va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adriano Rodolfo Benegas, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, un xut de Anastas Tomov des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, Galeones va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Adriano Rodolfo Benegas.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Galeones eren letals, i Albino Scandalo va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 6 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Octavio Ruíz va estar a punt de posar per davant a Galeones amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gil Massagué va impedir un gol cantat.
  • 239 Minuto 62 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Grigorakis Koklas va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Marian Tarnowski per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.