Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730599399

Amistoso (Int.) 730599399 Información oficial sobre el partido 730599399 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Green Skill FC Alineación oficial del equipo 'Green Skill FC' en el partido 2 - 1 salando las heridas Alineación oficial del equipo 'salando las heridas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Green Skill FC Alineación oficial del equipo 'Green Skill FC' en el partido 2 - 0 salando las heridas Alineación oficial del equipo 'salando las heridas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Green Skill FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Enrique Granell va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 22 de joc. Albert Morral es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Als 33 minuts de joc, els nois de Green van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ignacio Iturbide augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mathias Schollmeyer va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Green va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrique Granell, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Green per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enrique Granell, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Fernando Torrecilla Tomé una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Eulatz Urtzagi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Albert Morral de Green gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fernando Torrecilla Tomé va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Granell de Green amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

salando las heridas

Goles Goles

  • 154 Minuto 89 (Gol de penalti): salando va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Carlos Scofano.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erik D'Ambrosio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.