Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730597904

Amistoso (RC) 730597904 Información oficial sobre el partido 730597904 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

F.C.Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C.Martinenc' en el partido 2 - 1 FC Montibello Alineación oficial del equipo 'FC Montibello' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C.Martinenc' en el partido 2 - 0 FC Montibello Alineación oficial del equipo 'FC Montibello' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Martinenc

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, el F.C.Martinenc va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pere Florit, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 120 Minuto 77 (Gol de falta): Una falta al minut 77 va provocar un lliure directe. Pedro Iribago el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 42 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Pedro Iribago quasi empata el partit per a F.C.Martinenc, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pere Florit va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de F.C.Martinenc a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pedro Ascaso va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pius Merino de F.C.Martinenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pere Florit de F.C.Martinenc es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Montibello

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Edmund Libor arribés a peus de José Usarralde, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Montibello el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, el Montibello va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Edmund Libor s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Montibello va anar a parar a la dreta de l'atac on en Damián Céliz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Helwig Gunkel de Montibello va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.