Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730597541

Amistoso (Int.) 730597541 Información oficial sobre el partido 730597541 en Hattrick

12.03.2024 18:30:00

BSG Metall Gera Alineación oficial del equipo 'BSG Metall Gera' en el partido 8 - 3 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
BSG Metall Gera Alineación oficial del equipo 'BSG Metall Gera' en el partido 8 - 1 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
Tiene un resultado normal 7.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSG Metall Gera

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Luca Hensgens, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Metall.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Metall una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Rafael Burguete, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 41.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Metall va ser Rafael Burguete.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Arjan Willigers va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Metall va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rafael Burguete progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 77 minuts quan Luca Hensgens va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Rafael Burguete, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 6 - 2.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Michael Rutherford, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 2 per a Metall.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rafael Burguete es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 8 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Rafael Burguete va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 33 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

A.F.C. Olimpic Bucharest

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Ratilo Schwachhofer va posar els visitants Bucharest per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ludo Buys va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Bucharest van aconseguir el 7 - 3 que retallava diferències al minut 82 quan Pier Ugo Berti sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Cristian Pereni quasi marca en una jugada assajada de córner que Teobaldo Tognetti havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.