Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730596536

Amistoso (Int., RC) 730596536 Información oficial sobre el partido 730596536 en Hattrick

13.03.2024 18:05:00

Victoria Vistula Alineación oficial del equipo 'Victoria Vistula' en el partido 0 - 2 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Victoria Vistula Alineación oficial del equipo 'Victoria Vistula' en el partido 1 - 4 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victoria Vistula

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Rai Ferreira quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Dimitar Rangelov va disposar d'una bona oportunitat al minut 65, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Victoria va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Piotr Paćko va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ian Purcell va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paweł Kęczkowski de Victoria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

santpeterfisherman

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, santpeterfisherman es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ramón Irulegui es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Pedro Carrizosa era molt més ràpid que el defensa Paweł Kęczkowski. Al minut 33, el jugador de santpeterfisherman va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 22 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 22 per Adolfo Galván va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ivano Micari al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Fidel Coalla de santpeterfisherman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.