Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730595961

Amistoso (Int., RC) 730595961 Información oficial sobre el partido 730595961 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 4 - 2 Bedumtown United Alineación oficial del equipo 'Bedumtown United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 5 - 3 Bedumtown United Alineación oficial del equipo 'Bedumtown United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,7 % 21,9 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jedi_KaRuRoSu

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Renán Casaio de Jedi_KaRuRoSu aconseguir un gol al minut 7 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Jedi_KaRuRoSu s'avançava al marcador al minut 48, després d'un rebot que va caçar en Pau Neguţoiu per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Jedi_KaRuRoSu va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 62 Soriano Pimentel Zúñiga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ricardo Esquina va anar directament als peus de Marcos Pratsevalls que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Jedi_KaRuRoSu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergi Sansó va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vladimir Stebenev.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jedi_KaRuRoSu la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Sergi Sansó es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Àngel Pratsevalls de Jedi_KaRuRoSu es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bedumtown United

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Bedumtown van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 15, quan Eddie Cober va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bedumtown eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 59, Theodor Korte va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Bedumtown van sortir al contraatac al minut 3, però Franciscano González de Orbón va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.