Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730595780

Amistoso (Int., RC) 730595780 Información oficial sobre el partido 730595780 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 3 - 1 The twiskers Alineación oficial del equipo 'The twiskers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 5 - 1 The twiskers Alineación oficial del equipo 'The twiskers' en el partido
Tiene mala suerte 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El León Gallego

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Zaragoza va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Luis Enrique Beneitez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Fouad M'Changama va incrementar l'avantatge de Zaragoza amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, Zaragoza va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Oliver Maluti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El jugador local Farouk Mbalia per poc que no incrementa el marcador al minut 16. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jimmy Chandler va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Nunzio Betti es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Oliver Maluti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jimmy Chandler va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Farouk Mbalia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Adam Kusyk, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Zaragoza ho intentava per la dreta per mitjà de Balázs Orsós, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en José Carlos Espejo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Farouk Mbalia.

The twiskers

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Chris Murphy, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Ernesto Camerón de twiskers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.