Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730594731

Amistoso (Int., RC) 730594731 Información oficial sobre el partido 730594731 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido 10 - 0 Ostbollarna FC Alineación oficial del equipo 'Ostbollarna FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Los hombres de Tito Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Tito' en el partido 7 - 0 Ostbollarna FC Alineación oficial del equipo 'Ostbollarna FC' en el partido
Tiene bastante suerte 6.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los hombres de Tito

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Guillermo Jorge va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de hombres.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): hombres va aconseguir el 2 - 0 quan Ramón Iracusta va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a hombres i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 28 minuts de joc. Mentre en David Ubago el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Llucià Rocabruna entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al hombres, un peu providencial d'en Guillermo Jorge va situar el 4-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Sabin Maizkurrena va augmentar l'avantatge de hombres a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giannino Iannotta es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Amrala Zewdu va anar a parar al cap de Ramón Iracusta que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a hombres el 7 - 0.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): hombres va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pablo Ilurieta va poder fer el 8 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sabin Maizkurrena, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 9 - 0 per a hombres.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Pablo Ilurieta va incrementar l'avantatge de hombres amb el 10 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 13 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en David Ubago, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guillermo Jorge. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Ostbollarna FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hans Lundhstedt de Ostbollarna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.