Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730593899

Amistoso (Int., RC) 730593899 Información oficial sobre el partido 730593899 en Hattrick

14.03.2024 00:30:00

Donde está la Globa Alineación oficial del equipo 'Donde está la Globa' en el partido 3 - 2 FC Illice Augusta Alineación oficial del equipo 'FC Illice Augusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Donde está la Globa Alineación oficial del equipo 'Donde está la Globa' en el partido 3 - 1 FC Illice Augusta Alineación oficial del equipo 'FC Illice Augusta' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Donde está la Globa

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Marcelo Rodriguez Mallarini es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Donde s'esgargamellaven dempeus per esperonar Francisco De Cores que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 77 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Donde, atacant per l'esquerra al minut 101, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Pedro Gianetto per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Doménico Colina va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Giordano Frangipane va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Donde va estar a punt de posar-se per davant al minut 93 però Juan Pedro Gianetto va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 115 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Giordano Frangipane va estar a punt de sentenciar el partit al minut 115, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Manuel Puppo de Donde va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Illice Augusta

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Martin Mihaličko que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Augusta.
  • 180 Minuto 13 (Gol de falta): Passaven 13 minuts quan en Leonard Gelieň va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Leonard Gelieň va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Santiago Albornoz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Santiago Albornoz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Effi Treves, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Ricardo Carrilho quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Santiago Albornoz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 225 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Leonard Gelieň va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 263 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Antonio da Senra quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.