Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730593697

Amistoso (Int., RC) 730593697 Información oficial sobre el partido 730593697 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Dva minuta mrznje Alineación oficial del equipo 'Dva minuta mrznje' en el partido 5 - 0 CHAOS BC Alineación oficial del equipo 'CHAOS BC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dva minuta mrznje Alineación oficial del equipo 'Dva minuta mrznje' en el partido 4 - 0 CHAOS BC Alineación oficial del equipo 'CHAOS BC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dva minuta mrznje

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Luka Đorđević va donar a minuta un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Als 29 minuts de joc, els nois de minuta van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Beni Stamen augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan minuta va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fevzi Gürler des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Fevzi Gürler va augmentar l'avantatge de minuta a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): minuta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Beni Stamen va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Albert Gili! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Beni Stamen que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

CHAOS BC

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Joel MacGinnis no va ser aprofitada per en Brady Snow que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Jovan Bogosavljević va fer una estirada espectacular al minut 37, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Hogan Ahern.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Nisen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.