Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730593524

Amistoso (Int., RC) 730593524 Información oficial sobre el partido 730593524 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 1 - 6 Real Den den Alineación oficial del equipo 'Real Den den' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 3 - 3 Real Den den Alineación oficial del equipo 'Real Den den' en el partido
Tiene mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thornfield Lions

Goles Goles

  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jesús Francisco Andrés va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 44 minuts, en Lázaro Rivera no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Real Den den

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Oskari Keltanen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 28 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el Real va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alfredo Ruspantini, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a Real l'avantatge per 1 - 3. Delio Trerotoli en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): Oskari Keltanen va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a Real gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Alfredo Ruspantini va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Real, Ubaldo Neu, que va marcar, sense saber com, el 1 - 5.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ubaldo Neu va augmentar l'avantatge de Real a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Battista Carta va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Oskari Keltanen, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Pieraccini de Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.