Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730593498

Amistoso 730593498 Información oficial sobre el partido 730593498 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido 5 - 2 Pounch FC Alineación oficial del equipo 'Pounch FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido 6 - 2 Pounch FC Alineación oficial del equipo 'Pounch FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san pedro y san pablo

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Lluís Maria Agulló va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 37.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Francisco Rodal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de pedro.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): pedro va aconseguir el 3 - 1 quan Francisco Rodal va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Willy Peñaherrera es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): El jugador Franco Imperi de pedro es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 5 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): pedro va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Ferra de la Mola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Felipe Navarro.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eder Martínez Santa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Lluís Maria Agulló va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Grigoriy Kostyukevich, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Pounch FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alireza Rafaei sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 36 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Abel Vieira va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Pounch en aconseguir el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Alireza Rafaei va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Paez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de José Bello la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Pounch havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En José Bello va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Antonio Paez.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gartzi Luzeta de Pounch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Héctor Álvarez Cabiro de Pounch es va guanyar la targeta groga merescudament.