Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730593261

Amistoso (Int.) 730593261 Información oficial sobre el partido 730593261 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Basura Inmunda Alineación oficial del equipo 'Basura Inmunda' en el partido 2 - 0 Vallis Laeta Alineación oficial del equipo 'Vallis Laeta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Basura Inmunda Alineación oficial del equipo 'Basura Inmunda' en el partido 6 - 1 Vallis Laeta Alineación oficial del equipo 'Vallis Laeta' en el partido
Es un cenizo 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basura Inmunda

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Corria el minut 14, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Inmunda s'avançava en el marcador després que en David Andrés Zárate xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Miguel Valino va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 37 de joc. David Andrés Zárate es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Julius Stengaard quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Ricklef Scheven gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Robert Ferchiu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Ricklef Scheven una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Robert Ferchiu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Ricklef Scheven, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Amos Kirppu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Neelko van der Wel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Vallis Laeta

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Yoël Barreau, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Vallis va estar a punt d'empatar al 21 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gontran Lafosse que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 35 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Loevan Goffin, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.