Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730592761

Amistoso (Int.) 730592761 Información oficial sobre el partido 730592761 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Zuspurrín F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuspurrín F.C.' en el partido 5 - 1 octubre del 17 Alineación oficial del equipo 'octubre del 17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zuspurrín F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuspurrín F.C.' en el partido 2 - 0 octubre del 17 Alineación oficial del equipo 'octubre del 17' en el partido
Tiene bastante suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zuspurrín F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Damián Fernández, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Damián Fernández la va rematar Abraham Marcel Cedillo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Zuspurrín el 2 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Rubén Villaelriego va augmentar l'avantatge de Zuspurrín a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del octubre. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Óscar Renteria la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Zuspurrín es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 65.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Zuspurrín va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Aiert Arripodas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

octubre del 17

Goles Goles

  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): El octubre era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gonzalo Grandelli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Thomas Robert va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Costin Magdoiu no es va rendir i va fer unes grans aturades.