Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730592663

Amistoso (Int.) 730592663 Información oficial sobre el partido 730592663 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 3 - 2 F.C. Juvestar Arad Alineación oficial del equipo 'F.C. Juvestar Arad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 5 - 1 F.C. Juvestar Arad Alineación oficial del equipo 'F.C. Juvestar Arad' en el partido
Tiene mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Himne

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 del partit, el jugador Fabià Carreter de Himne va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Josep Guarí igualava per Himne en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Himne contenien la respiració mentre en Scott Philliskirk s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Gabriel Zaydan va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francesc Xavier Llorenç va estar a punt d'avançar els locals al minut 61 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fabià Carreter, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Guarí de Himne amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Zaydan.

F.C. Juvestar Arad

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a FCJA prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ion Negrii.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): En Adrian Gavrilescu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FCJA, un peu providencial d'en Cristi Modol va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): FCJA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Grigore Poenaru va quedar-se sol davant el porter Carlo Pilla, però aquest va poder aturar el xut.