Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730592592

Amistoso (Int., RC) 730592592 Información oficial sobre el partido 730592592 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 2 - 1 SUPERONCE FC Alineación oficial del equipo 'SUPERONCE FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 6 - 1 SUPERONCE FC Alineación oficial del equipo 'SUPERONCE FC' en el partido
Es un cenizo 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Triana

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Wilhelmus Wisselink, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Zaqueo Cacheda, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Triana se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Xermán Fariños va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Wilhelmus Wisselink va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Zaqueo Cacheda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noelio Pinilla de Triana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Marcin Wojdalski de Triana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SUPERONCE FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ermenegildo Carcatella va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 21, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del SUPERONCE, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 50, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ignacio Tenorio va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ermenegildo Carcatella des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El SUPERONCE creava perill des de la dreta al minut 51, però en Ignacio Tenorio, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Nicolás Enrique Caballieri desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Máximo Esteban Icardi va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Diego Héctor Mobilia sol davant la porteria al minut 75, però la seva rematada va ser molt fluixa.