Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730591549

Amistoso (Int., RC) 730591549 Información oficial sobre el partido 730591549 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

pampambcn Alineación oficial del equipo 'pampambcn' en el partido 0 - 2 oderint_dum_metuant Alineación oficial del equipo 'oderint_dum_metuant' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 1
1 / 3 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
2 Evento 51xTarjetas 4
0 Evento 09xLesiones 0
42 % Posesión 45' 58 %
40 % Posesión 90' 60 %
Normal Táctica Normal
pampambcn Alineación oficial del equipo 'pampambcn' en el partido 0 - 2 oderint_dum_metuant Alineación oficial del equipo 'oderint_dum_metuant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pampambcn Alineación oficial del equipo 'pampambcn' en el partido 0 - 1 oderint_dum_metuant Alineación oficial del equipo 'oderint_dum_metuant' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pampambcn

Goles Goles

  • 125 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Massimiliano Marco Quarino va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 43. 0-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): pampambcn va ser a punt de marcar al minut 57, quan el seu jugador Jim Trust va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Ángel Gómez Ulla va servir per deixar enrere el gegant Józef Wolak al minut 78, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Massimiliano Marco Quarino de pampambcn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jim Trust de pampambcn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

oderint_dum_metuant

Goles Goles

  • 170 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Klement Vybivaylo va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a oderint_dum_metuant va estar a punt d'arribar en un córner. En Valerii Popovych va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Józef Wolak.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oriol Torret de oderint_dum_metuant es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oriol Torret es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Klement Vybivaylo de oderint_dum_metuant va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.