Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730591515

Amistoso (Int., RC) 730591515 Información oficial sobre el partido 730591515 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido 4 - 1 Rapid de Vienne Alineación oficial del equipo 'Rapid de Vienne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido 1 - 0 Rapid de Vienne Alineación oficial del equipo 'Rapid de Vienne' en el partido
Tiene bastante suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Quintana

Goles Goles

  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pablo Saucedo no va poder aturar Alberto Díaz de Reguero de Quintana, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 37 el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Andre Granser va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Quintana Manuel Mariano Romero, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tristan Fontaine. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Rodrigo Huarte anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Quintana.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Quintana Giomar Metry no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tristan Fontaine es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Pablo Mateos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 1.

Rapid de Vienne

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Manuel Nogueira va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Vienne, Pablo Saucedo, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vienne sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Célestin Vesin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Vienne van sortir al contraatac al minut 43, però Horacio Nougés va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Sashe Stoilkovski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vienne que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 116 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Vienne, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Horacio Nougés va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Dwayne Nelson va xutar fora per a Vienne, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Manuel Nogueira de Vienne va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Vienne, Horacio Nougés, col·locà la pilota just a les mans d'en Jordi Pelayo. El marcador: 3 - 1.