Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730591514

Amistoso (Int., RC) 730591514 Información oficial sobre el partido 730591514 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 1 - 2 Culture Club Alineación oficial del equipo 'Culture Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 2 - 1 Culture Club Alineación oficial del equipo 'Culture Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,3 % 6,0 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del Moyatzo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Héctor Acebedo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Valerio Ceret va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 42 minuts, en Bertín Olivares no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Osián Vilabeirán va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Moyatzo enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Culture Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Viggo Melson donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Hans Haugaard arribés a peus de Henry Haugaard, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Culture el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Pierluigi Gianquitto va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Culture que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Hans Haugaard, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Culture va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Magnus Hjortquist de Culture va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.