Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730588963

Amistoso (Int., RC) 730588963 Información oficial sobre el partido 730588963 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 2 - 4 Echipa de Fotbal 2023 Alineación oficial del equipo 'Echipa de Fotbal 2023' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 1 - 5 Echipa de Fotbal 2023 Alineación oficial del equipo 'Echipa de Fotbal 2023' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Mojitos

Goles Goles

  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Pau Hortal de Mojitos va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Mojitos per la dreta va donar com a resultat un gol de Enrique Tello al minut 90 que reduïa la distància a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Luis Abajo va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Pau Hortal aquest no va estar a l'altura.

Echipa de Fotbal 2023

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, Victor Bélard va pentinar un córner cap al segon pal que Zwe Phyo Kyaw va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Zwe Phyo Kyaw de Echipa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 14 de partit.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Zwe Phyo Kyaw va aprofitar un error defensiu al minut 17, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Echipa.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Echipa l'avantatge per 1 - 4. Victor Bélard en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 David Jiménez Zotes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ferenc Mészáros, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ferenc Mészáros es va quedar sol davant del porter, al minut 30. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Zwe Phyo Kyaw quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David Jiménez Zotes, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Victor Bélard. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Zwe Phyo Kyaw va entorpir al marcador d'en Marius Fleschin per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Pinillos de Echipa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubén Pinillos es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.