Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730588701

Amistoso (Int., RC) 730588701 Información oficial sobre el partido 730588701 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido 1 - 3 Blue Pandas FC Alineación oficial del equipo 'Blue Pandas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido 1 - 2 Blue Pandas FC Alineación oficial del equipo 'Blue Pandas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frontón de Fadón F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FDF contenien la respiració mentre en Leif Holmberg s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): César Cuerla de FDF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63 de partit, César Cuerla de FDF va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Blue Pandas FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Jurrie Luikinga va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 29.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eize van 't Hoff que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Pandas.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Hans Jesberger va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pandas, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Hans Jesberger va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Pandas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alejandro La Reina va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Irineos Rapsopodis va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jurrie Luikinga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amir Piauí de Pandas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Stanislav Kastner de Pandas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.