Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730588687

Amistoso (Int., RC) 730588687 Información oficial sobre el partido 730588687 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Pohjolan Punaiset.F.C Alineación oficial del equipo 'Pohjolan Punaiset.F.C' en el partido 5 - 1 GOOD 42 Alineación oficial del equipo 'GOOD 42' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pohjolan Punaiset.F.C Alineación oficial del equipo 'Pohjolan Punaiset.F.C' en el partido 2 - 0 GOOD 42 Alineación oficial del equipo 'GOOD 42' en el partido
Tiene bastante suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pohjolan Punaiset.F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Punaiset.F.C va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Policarpio Roca, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 44, en Dermod Goucher del Punaiset.F.C va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Néstor Perdices que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Policarpio Roca va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Punaiset.F.C, Jack Cooke, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Punaiset.F.C va obtenir un penal al minut 54, que va llançar a la perfecció Iván Henríquez. 4 - 1 a favor dels locals.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Policarpio Roca era molt més ràpid que el defensa Jeanloup Corleone. Al minut 59, el jugador de Punaiset.F.C va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Vicente Olmos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vicente Olmos, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Cristian Giurea de Punaiset.F.C gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vicente Olmos va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristian Giurea de Punaiset.F.C la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

GOOD 42

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): GOOD va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Curd Cornberg la va transformar en el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El GOOD va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Ryan Leuwsha va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Lorens Ladewich de GOOD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.