Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730587763

Amistoso (Int.) 730587763 Información oficial sobre el partido 730587763 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido 2 - 0 Prodromos b Alineación oficial del equipo 'Prodromos b' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido 2 - 0 Prodromos b Alineación oficial del equipo 'Prodromos b' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agrupación Deportiva Diamond

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Massimiliano De Franceschi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Amb 63 minuts jugats, en Aniello Nacher va augmentar l'avantatge de AD Diamond a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Sofoklis Terzis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Lech Łężak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AD Diamond se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Massimiliano De Franceschi del AD Diamond ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Lech Łężak una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Otcan Sarp va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Massimiliano De Franceschi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Toralf Witzke-Neuz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 50, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 289 Minuto 71 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Dani Agné per la seva rapidesa. Al minut 71 va intentar marxar per velocitat d'en Cristiano Maratea, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Govantes, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Pedro Ignacio Castillejos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Toralf Witzke-Neuz de AD Diamond la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Prodromos b

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Kostas Kalakos hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Gaby Parmentier havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Dimosthenis Pireotis de Prodromos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Kostas Kalakos s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.