Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730585444

Amistoso (Int.) 730585444 Información oficial sobre el partido 730585444 en Hattrick

12.03.2024 20:30:00

Juve Israel Alineación oficial del equipo 'Juve Israel' en el partido 0 - 4 Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juve Israel Alineación oficial del equipo 'Juve Israel' en el partido 0 - 3 Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juve Israel

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 48 minuts de joc, Harris Oude Avenhuis semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Los Túnica Negra

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Ľubor Klein de Nuitaris va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Ľubor Klein va aprofitar un error defensiu al minut 8, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Nuitaris.
  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Marius-Adrian Butiurcă sempre és una garantia. Al minut 20, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Asier Hurtado marcar el 0 - 3 per al Nuitaris.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Asier Hurtado, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marius-Adrian Butiurcă es va quedar sol davant del porter, al minut 26. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Thorsten Frühbeis va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Eric Deza, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Nuitaris quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Carles Fanés va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Luis Siles va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 47, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Filip Pavlička va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Marius-Adrian Butiurcă de Nuitaris va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.