Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730583840

Amistoso (Int.) 730583840 Información oficial sobre el partido 730583840 en Hattrick

13.03.2024 16:50:00

Calle Real Alineación oficial del equipo 'Calle Real' en el partido 3 - 2 Deportivo Arteixo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arteixo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Calle Real Alineación oficial del equipo 'Calle Real' en el partido 6 - 1 Deportivo Arteixo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arteixo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calle Real

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Passat el minut 36 de joc, Hj Roshardi bin Nasrul facilitava les coses al C. Real amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Corria el minut 40, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. C. Real s'avançava en el marcador després que en Hj Roshardi bin Nasrul xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a C. Real i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 62 minuts de joc. Mentre en Hj Roshardi bin Nasrul el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Montoya va estar a punt d'empatar per a C. Real quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Amour Mouyémé va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Gian Gastone Borgobello va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kassi Yao Lou de C. Real va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Félix Soure de C. Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deportivo Arteixo

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Pouya Haj Abbas de Deportivo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Un mica després, Arixo Murueta de Deportivo va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.