Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730583218

Amistoso 730583218 Información oficial sobre el partido 730583218 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

FC. RIPOLLET Alineación oficial del equipo 'FC. RIPOLLET' en el partido 8 - 0 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC. RIPOLLET Alineación oficial del equipo 'FC. RIPOLLET' en el partido 6 - 0 Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido
Tiene suerte 5.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC. RIPOLLET

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a RIPOLLET va ser Adrián Daza.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): RIPOLLET va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Yohann Delbosc, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en David Martínez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de RIPOLLET a 3 - 0. Roman Wayrethmayer va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 32 (Gol de falta): El gol de falta de Amadeu Cadenas sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 32 i ampliar l'avantatge de RIPOLLET a 4 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Agop Akün va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de RIPOLLET pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bahy Abu Shchada va posar el 7 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 91 (Gol de penalti): Amadeu Cadenas va augmentar la diferència de RIPOLLET a 8 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bahy Abu Shchada va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Amadeu Cadenas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrián Daza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Pasi Peltokangas de RIPOLLET va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Olimpic de Burdeos

Goles Goles

  • 125 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Constantino Dionísio, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 5 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"