Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730581217

Amistoso (Int., RC) 730581217 Información oficial sobre el partido 730581217 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Palleirans Alineación oficial del equipo 'Palleirans' en el partido 5 - 0 Laodicea ad Mare Alineación oficial del equipo 'Laodicea ad Mare' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palleirans Alineación oficial del equipo 'Palleirans' en el partido 2 - 0 Laodicea ad Mare Alineación oficial del equipo 'Laodicea ad Mare' en el partido
Tiene bastante suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palleirans

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Corria el minut 41 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eelo Uljas, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Palleirans va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Wincenty Gola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Bobbie Waaijer va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 48 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Wincenty Gola va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Palleirans, Hartmut Kappelmeier, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Palleirans. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que 黄 (Huang) 清君 (Qingjun) xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Eelo Uljas de Palleirans no va ser gol per ben poc.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Palleirans va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Eelo Uljas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andi Ananda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Rudolf Miernik, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Laurent Demaeght va ridiculitzar a en Hamzeh Shoshra amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Laodicea ad Mare

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Yahia Al Kaddour va entorpir al marcador d'en Ludovico Dalino per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.