Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730580741

Amistoso (Int., RC) 730580741 Información oficial sobre el partido 730580741 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 5 - 1 Zigijupedy Sport Club Alineación oficial del equipo 'Zigijupedy Sport Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 4 - 0 Zigijupedy Sport Club Alineación oficial del equipo 'Zigijupedy Sport Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tornado Lucense

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Tornado va ser Ezequiel Pino.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Nökkvi Hringsson no va poder aturar Zvonko Andrejaš de Tornado, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 40 el 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Tornado va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Lauris Masulis va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Tornado va augmentar la diferència quan Ezequiel Pino no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Tornado i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 82 minuts de joc. Mentre en Lauris Masulis el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Plutarco Deslluc va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Zvonko Andrejaš va rematar alt.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Ezequiel Pino, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Zigijupedy Sport Club

Goles Goles

  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): ZSC van aconseguir el 5 - 1 que retallava diferències al minut 84 quan Helge Bjørnethun sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Fabio Geuther va ridiculitzar a en Óscar Cabrerizo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Esteban Martínez.