Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730580190

Amistoso (Int.) 730580190 Información oficial sobre el partido 730580190 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido 1 - 7 Belli Freschi Alineación oficial del equipo 'Belli Freschi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido 0 - 6 Belli Freschi Alineación oficial del equipo 'Belli Freschi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barsacampeon revenge

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Josep Antoni Mayans va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de barsacampeon, Mauro Erode, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Antoni Mayans de barsacampeon es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Jon Ander Gamarra de barsacampeon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Belli Freschi

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Alcalá es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Flavio Naticchia va augmentar l'avantatge de Freschi a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Senghor Jafal de Freschi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Ippolito Camaggi va augmentar l'avantatge de Freschi a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Freschi eren letals, i Marco Manzella va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 5 entrant des de la dreta.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Giampietro Bucciantini va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en José Antonio Mauri per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 6
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 82 pels visitants. En Bruno Caddi va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Giampietro Bucciantini va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marco Manzella va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Bruno Caddi al minut 85.