Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730570921

Amistoso 730570921 Información oficial sobre el partido 730570921 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Four Cats Alineación oficial del equipo 'Four Cats' en el partido 7 - 0 Sant Pol FC Alineación oficial del equipo 'Sant Pol FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Four Cats Alineación oficial del equipo 'Four Cats' en el partido 5 - 0 Sant Pol FC Alineación oficial del equipo 'Sant Pol FC' en el partido
Tiene suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Four Cats

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Mihajlo Perović va donar a Four un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Maik Rechberg, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Four.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Maik Rechberg va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Luis Matute va augmentar l'avantatge de Four a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Maik Rechberg va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Four van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Itzaina Otxarkoaga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tyrone Weston va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 7 - 0 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jami Tepsa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristian Carrau de Four es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sant Pol FC

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gino Wekker va fer una jugada per la banda esquerra, però Winfried Bittinger va aturar el seu xut.
  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Karl Wewers va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Pietro Barbuti, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximilien Jouve de Sant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.