Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730568283

Copa 730568283 Información oficial sobre el partido 730568283 en Hattrick

13.03.2024 18:15:00

Zjednoczeni Głuszyca Alineación oficial del equipo 'Zjednoczeni Głuszyca' en el partido 2 - 3 KS Dzik Alineación oficial del equipo 'KS Dzik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zjednoczeni Głuszyca Alineación oficial del equipo 'Zjednoczeni Głuszyca' en el partido 3 - 2 KS Dzik Alineación oficial del equipo 'KS Dzik' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,7 % 24,6 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zjednoczeni Głuszyca

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Zjednoczeni va ser Marian Redlarski.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Zjednoczeni pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carl Rinner va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Przemysław Demianiuk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Janusz Owsiana va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Marian Redlarski va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, John Van Oosterwyck va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Włodzimierz Pietkiewicz de Zjednoczeni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

KS Dzik

Goles Goles

  • 152 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, Dzik va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Franciszek Krakowiak va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 59. L'anotador per Dzik va ser Carlo Sirigu, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Jan Smajdor estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jarosław Pilot va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jan Smajdor de Dzik no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Corinto Chumbo de Dzik va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.