Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730562025

Amistoso 730562025 Información oficial sobre el partido 730562025 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Izanitos Alineación oficial del equipo 'Izanitos' en el partido 0 - 4 Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Izanitos Alineación oficial del equipo 'Izanitos' en el partido 1 - 4 Suevos Alineación oficial del equipo 'Suevos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Izanitos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Izanitos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Robert Ungureanu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Izanitos va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gergő Szetei va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Steve Beckinsdale va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Narbona de Izanitos es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Suevos

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Severino Teodoro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Felipe Mateos Cabeza de Suevos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, Suevos va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Guillermo Rambaud.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sergio Soto Martínez va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Iván Ross va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Suevos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Rambaud va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Suevos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Víctor Ceta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.