Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730557608

Copa 730557608 Información oficial sobre el partido 730557608 en Hattrick

13.03.2024 13:00:00

Lievegem CF Alineación oficial del equipo 'Lievegem CF' en el partido 3 - 4 De Gehaktballen Alineación oficial del equipo 'De Gehaktballen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Lievegem CF Alineación oficial del equipo 'Lievegem CF' en el partido 2 - 5 De Gehaktballen Alineación oficial del equipo 'De Gehaktballen' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,4 % 78,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lievegem CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jeffrey McCauley sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 29 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Oke Koivunen va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): LFC va aconseguir el 3 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Faralahy Rakotoririna, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marek Mrugowski que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): LFC va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Faralahy Rakotoririna va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Fausto Vanheste va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

De Gehaktballen

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Sebastian Overbeek de Gehaktballen va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joaquín Ugarte de Gehaktballen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 23 de partit.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Passats 75 minuts de partit, Gehaktballen es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Ditmar van Zeijl es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joery Tange va augmentar l'avantatge de Gehaktballen a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 21 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 21 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Siep de Witte de Gehaktballen es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Helmar Floré de Gehaktballen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.