Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556503

Amistoso 730556503 Información oficial sobre el partido 730556503 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

GriezmannTeam Alineación oficial del equipo 'GriezmannTeam' en el partido 2 - 2 rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GriezmannTeam Alineación oficial del equipo 'GriezmannTeam' en el partido 0 - 1 rialillo.fc Alineación oficial del equipo 'rialillo.fc' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GriezmannTeam

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de GriezmannTeam va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Primo Elordui, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Crisanto Espino va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 61, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del GriezmannTeam, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Miguel Ángel Merino Sancho va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ot Molat rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): GriezmannTeam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 73, quan Roland Antkowiak va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Crisanto Espino de GriezmannTeam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Efrain McIntosh de GriezmannTeam es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

rialillo.fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): rialillo.fc van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 43, quan Antonio Mercado va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Veselin Penchev que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a rialillo.fc.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Germán Patarroyo va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 41 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Lucas Erquiñigo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Veselin Penchev es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Germán Patarroyo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Duminda Mudiyanselage quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Alejandro Ghoulam de rialillo.fc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.