Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556247

Copa 730556247 Información oficial sobre el partido 730556247 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

FC MONI Alineación oficial del equipo 'FC MONI' en el partido 6 - 1 ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC MONI Alineación oficial del equipo 'FC MONI' en el partido 5 - 0 ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL Alineación oficial del equipo 'ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC MONI

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): MONI prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Alfredo Doñate va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Vatan Ökcan va augmentar l'avantatge de MONI a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Francisco Galván va superar per velocitat Ole Wallshein per posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francisco Galván va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, MONI va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vatan Ökcan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de MONI al minut 79, que va llançar ajustat al pal en Félix Yotún. 6 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alfredo Doñate. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

ATLÉTICO DE MADRID CF JU BE BOL

Goles Goles

  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Ulises Arce Janariz estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Enrique Rodríguez va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 1 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pepe Jiménez de Parga quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.