Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556199

Copa 730556199 Información oficial sobre el partido 730556199 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Burgos Titans Alineación oficial del equipo 'Burgos Titans' en el partido 4 - 0 AIR JORDAN_ 23 Alineación oficial del equipo 'AIR JORDAN_ 23' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Burgos Titans Alineación oficial del equipo 'Burgos Titans' en el partido 2 - 1 AIR JORDAN_ 23 Alineación oficial del equipo 'AIR JORDAN_ 23' en el partido
Tiene suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,9 % 15,1 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burgos Titans

Goles Goles

  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 31, indicava inequívocament que en Mário Alberto Pinto va saber trobar la xarxa rival. Burgos desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Burgos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Santiago Hidalgo.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sacarino da Pastoriza no va poder aturar Sylwester Fiema de Burgos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 41 el 3 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Burgos va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Enric Pascual, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Burgos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sylwester Fiema va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Burgos van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Enric Pascual no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Burgos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Vladimir ter Horst va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

AIR JORDAN_ 23

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Sergio Muñoz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jorge Monforte va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sergio Muñoz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.