Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556156

Copa 730556156 Información oficial sobre el partido 730556156 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Linces de Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Linces de Sevilla Balompié' en el partido 3 - 2 Deportivo Chery Stone Alineación oficial del equipo 'Deportivo Chery Stone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Linces de Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Linces de Sevilla Balompié' en el partido 2 - 0 Deportivo Chery Stone Alineación oficial del equipo 'Deportivo Chery Stone' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linces de Sevilla Balompié

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Paco Pepe Tello va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Tobias Lundhstrand va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sev.Linces empatava el partit, 2 a 2, al minut 73.
  • 122 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Al minut 100 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Sev.Linces va ser José García de Coaña.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaime Eban va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Deportivo Chery Stone

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Otger Mainés va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 10.
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Deportivo va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Mauro Montero aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Vasil Vúglenov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alexandru Ganea, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 98 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Deportivo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Txomin Agirregardena, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 104 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deportivo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kay-Botho Barthelmes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Juan Carlos Trigo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.