Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556076

Copa 730556076 Información oficial sobre el partido 730556076 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Atlètic Anarquia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Anarquia' en el partido 3 - 4 Bicocas F.C. Alineación oficial del equipo 'Bicocas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Anarquia Alineación oficial del equipo 'Atlètic Anarquia' en el partido 2 - 1 Bicocas F.C. Alineación oficial del equipo 'Bicocas F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Anarquia

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Xerach Zumiel, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Atlètic es posava per davant!
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): César Pintado va incrementar l'avantatge de Atlètic amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Atlètic i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 56 minuts de joc. Mentre en Rubén Parejo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Atlètic ho intentava per la dreta per mitjà de Zenón Do Sil, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zenón Do Sil de Atlètic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Maria Ferrerfàbrega de Atlètic es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bicocas F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Juan Francisco Carrillo va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Bicocas en aconseguir el 2 - 1.
  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Bicocas seguien lluitant fins al final. Al minut 72, fruit d'aquests esforços, Kanok Thaibumrung va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Bicocas van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 82, quan Vladislav Okleštěk va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 93 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 93 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bicocas. A fi d'aconseguir el 3 - 4, van tocar-la en curt per tal que Ramón Bachs xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ramón Bachs va fer una jugada per la banda esquerra, però Javier Algaba va aturar el seu xut.