Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556024

Copa 730556024 Información oficial sobre el partido 730556024 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Capcirenc FC Alineación oficial del equipo 'Capcirenc FC' en el partido 4 - 3 Arosa Atlético Alineación oficial del equipo 'Arosa Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Capcirenc FC Alineación oficial del equipo 'Capcirenc FC' en el partido 1 - 2 Arosa Atlético Alineación oficial del equipo 'Arosa Atlético' en el partido
Tiene bastante suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capcirenc FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Capcirenc va ser René Vintimilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Jan Spenger arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 102 (Ocasión evento especial córner peinado): 庄 (Zhuang) 泽明 (Zeming) quasi marca en una jugada assajada de córner que Lulbardh Stojku havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Capcirenc va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lulbardh Stojku va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Salazar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miikka Hannelin de Capcirenc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Albert Rosquellas de Capcirenc és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Felip Quiles de Capcirenc va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Jan Spenger de Capcirenc va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Alfredo Monzón Mazo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Víctor Javier Eito de Capcirenc anava molt fort i col·locat però Antonio Salazar no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Capcirenc 庄 (Zhuang) 泽明 (Zeming) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Antonio Salazar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.

Arosa Atlético

Goles Goles

  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 50. L'anotador per Atlético va ser Ramón Ilasaga, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ricardo Gomensoro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Ricardo Gomensoro al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Èric Febrer va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rafael Gil de Borja va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Aybar, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 58, quan Joaquín Aybar va quedar-se sol davant el porter Rafael Gil de Borja, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Pío Chandoiro de Atlético, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Al minut 94 de partit, Eduardo Velasco Tovar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Chacobo Chandoiro de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Chacobo Chandoiro va xutar fora per a Atlético, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Atlético, Fabrizio Gullo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Atlético, Pío Chandoiro, col·locà la pilota just a les mans d'en Rafael Gil de Borja. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Atlético Èric Febrer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rafael Gil de Borja. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Eduardo Velasco Tovar de Atlético, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafael Gil de Borja en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ramón Ilasaga xutant per a Atlético va fer anar la pilota just on la volia, però Rafael Gil de Borja, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.