Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alegria.cf. (989241) - Ford probe F.C. (124780) » 730555986: T75/R6

Copa 730555986 Información oficial sobre el partido 730555986 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido 2 - 1 Ford probe F.C. Alineación oficial del equipo 'Ford probe F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido 3 - 1 Ford probe F.C. Alineación oficial del equipo 'Ford probe F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alegria.cf.

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Krzysztof Szklanko de alegria.cf. aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): alegria.cf. s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Rody Lusink per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): alegria.cf. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Krzysztof Szklanko va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mauro Méndez.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antoni Baniak va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 225 Minuto 66 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Krzysztof Szklanko va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Bruno Belbers gairebé va marcar per a alegria.cf. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luís Alberto Piedade de alegria.cf. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Valerii Shuhovtsev de alegria.cf. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ford probe F.C.

Goles Goles

  • 135 Minuto 15 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Stuart Hanlon va demostrar la seva experiència quan al minut 15 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 28 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pedro Henrique Careca va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Javier Gorostiza al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bartolomé Parés de probe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.