Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rallys new team (437277) - Charlton utd (439901) » 730555985: T75/R6

Copa 730555985 Información oficial sobre el partido 730555985 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido 6 - 1 Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido 4 - 0 Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido
Tiene suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rallys new team

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dan-Alex Gurzu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Cătălin Crâşmaru de Rallys va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Rallys va aconseguir el 3 - 0 quan Webbie Sakala va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Guido Modderman va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Rallys va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Javier Riveros va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Javier Riveros va incrementar l'avantatge de Rallys amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Webbie Sakala de Rallys gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Webbie Sakala va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Abderrahmane Yafi gairebé va marcar per a Rallys des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Abderrahmane Yafi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carmelo Yañez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Charlton utd

Goles Goles

  • 154 Minuto 65 (Gol de penalti): El jugador de Charlton Lluís Cebrià va anotar des dels 11 metres al minut 65, posant el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Charlton, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Janusz Kasperuk va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.