Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jrg Star (989516) - Los Ases del Balón (799762) » 730555959: T75/R6

Copa 730555959 Información oficial sobre el partido 730555959 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido 2 - 4 Los Ases del Balón Alineación oficial del equipo 'Los Ases del Balón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido 3 - 3 Los Ases del Balón Alineación oficial del equipo 'Los Ases del Balón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,2 % 37,0 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jrg Star

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Star van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Vanja Jeremić en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Vanja Jeremić, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Star.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Star va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pavel Lyulyushin la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Marià Gimeno que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Ivan Miladinov va disposar d'una bona oportunitat al minut 30, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Cedrik Leipzig no oblidarà el que li va passar durant el minut 67. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Star va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ivan Miladinov va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Guim Navalles va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Philipp Koller de Star amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Ases del Balón

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 6, Costi Găman va pentinar un córner cap al segon pal que Ignacio Salcedo va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mihai Coroiu va augmentar l'avantatge de Balón a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Sergio Desfrán va augmentar l'avantatge de Balón a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Alan McAleese de Balón va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Mamoune Fatihi al minut 32.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mihai Coroiu va marxar de Alfred Bańdura en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Balón van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ignacio Salcedo es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Julien Gacon després que el jugador de Balón li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.