Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ORGULLO DE PUMA (774863) - Racing de Zamora (989444) » 730555954: T75/R6

Copa 730555954 Información oficial sobre el partido 730555954 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido 0 - 9 Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido 0 - 7 Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ORGULLO DE PUMA

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mundial Linares es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Racing de Zamora

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alvino Velón va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, Filiberto Martín va augmentar l'avantatge de Racing a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Alvino Velón va anar a parar al cap de Abdel Riaño que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Racing el 0 - 3.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Fernando Navarro va aprofitar un error defensiu al minut 32, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Racing.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 33 pels visitants. En Dan Popandron va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, Racing va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fernando Navarro.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Julio Morales va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.
  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Julio Morales va acabar en una passada genial cap al jugador de Racing Fernando Navarro, que va marcar el 0 - 8.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Julio Morales, que va ser qui va marcar 0 - 9, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quintín Serral de Racing va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Dan Popandron va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Samuel Lopez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 80 per Dan Popandron va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdel Riaño de Racing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.