Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AE Laieta (491803) - xalocar (1338376) » 730555950: T75/R6

Copa 730555950 Información oficial sobre el partido 730555950 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

AE Laieta Alineación oficial del equipo 'AE Laieta' en el partido 2 - 1 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AE Laieta Alineación oficial del equipo 'AE Laieta' en el partido 2 - 0 xalocar Alineación oficial del equipo 'xalocar' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AE Laieta

Goles Goles

  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Laieta equilibrava la balança al minut 70. En Antonio Caracchini, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Yannick Guyader va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Sørin Davidsen, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Laieta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Melchior Fleck va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Diego Lafuente Santamaría.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yakov Boriskin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Caracchini va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Diego Lafuente Santamaría va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Yakov Boriskin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Sørin Davidsen del Laieta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eric Roshan va estar a punt d'avançar els locals al minut 54 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Laieta enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eric Roshan de Laieta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

xalocar

Goles Goles

  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Roberto Basso Ricci quedar desmarcat i marcar per a xalocar al minut 57. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de xalocar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Lecumberri, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): El xalocar va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Bernd Tigerström la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Miarons va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.