Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cartagineses F.C. (794389) - robroy FC (776733) » 730555902: T75/R6

Copa 730555902 Información oficial sobre el partido 730555902 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 2 - 5 robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 1 - 3 robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Ventura Osinde es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 5, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Marcel Mikolasch trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Kai Agurrola va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 80 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

robroy FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): En Sergio Palomeque Díaz va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 28. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Sergio Enecotegui és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en João de Jesus perquè aconseguís el 0 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, robroy va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sergio Enecotegui.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio Enecotegui, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Petar Pantić, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, João de Jesus va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gustaw Stępka va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Petar Pantić, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. robroy va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Enecotegui de robroy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Enecotegui de robroy va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".